Gietvloer bedrijven

Vloerenkunst

Vloerenkunst staat al vele jaren bekend om het leggen van exclusieve en moderne vloeren bij bedrijven én particulieren. Vloeren in alle denkbare variaties worden door ons met de grootste zorg gelegd. Wilt u weten hoe u uw vloer uniek kunt maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

G-Vloeren

G-vloeren BV is al 15 jaar een bekende speler en vakspecialist in de afbouwbranche, in en buiten de Randstad. Wij leggen ons specifiek toe op de duurzame afwerking van vloeren en wanden met moderne coatings en gietvloerproducten voor particulieren, ondernemers en retailers. Daarbij zorgen we ervoor dat de ondergrond eerst goed wordt voorbehandeld om onze producten goed tot hun recht te laten komen. Vanuit onze thuishaven Amsterdam werken wij in heel Nederland aan de verduurzaming van zowel wanden en vloeren alsmede diverse andere bouwkundige elementen. Onze gietvloeren en coatings zijn streng geselecteerd op hun functionele en technische kwaliteiten en bieden op esthetisch vlak het beste dat tegenwoordig op de markt verkrijgbaar is. 

Gietvloer Doe Het Zelf

Gietvloerdoehetzelf.nl biedt doe-het-zelvers een complete winkel  voor  de aanleg van hoogwaardige gietvloerproducten en coatingsystemen, producten geheel op maat geprepareerd zodat u zelf snel en efficiënt aan de slag kunt gaan. Of het nu gaat om een sterke epoxycoating of een strakke polyurethaan gietvloer, via deze webshop bestelt u artikelen alsmede complete doe-het-zelf pakketten voor een aantrekkelijke prijs. Gietvloerdoehetzelf.nl is ontstaan uit ons moederbedrijf G-vloeren B.V, één van de bekendste gietvloerapplicatiebedrijven in de Randstad, actief in Nederland en over de grens. Door nauw samen te werken met internationale leveranciers, bieden wij het gehele jaar  scherpe prijzen voor doe-het-zelvers.